Életmód

Válogatott gusztustalanságokat hozott felszínre az eső Győrött – videó

Már előre félnek az esőtől Győr-Ménfőcsanak több utcájában, ahol rendre kiönt a csatorna a legkisebb esőzéstől is. Ha sok eső esik, akkor az esővíz mellett a szennyvíz is felbukkan az utcákon, fekáliával és bűzzel árasztva el a környéket.

Képes és videós összeállítást közölt a Kisalföld arról a tarthatatlan helyzetről, amivel Győr-Ménfőcsanak lakói évek óta küzdenek. A csapadékvíz-elvezetés hiánya már a legkisebb esőzéskor is megmutatkozik, egyes utcákban rendszeresek ilyenkor a csatornakiöntések.

Nem a Tini Nindzsa Teknőcök bújtak elő a csatornából

Ha sok eső esik, akkor nemcsak az esővíz bugyog fel a csatornákból, hanem a szennyvíz is, magával hozva a fekáliát, szétázó vécépapír-darabkákat és az irgalmatlan bűzt. Egy-egy ilyen kiárasztás után a szolgáltató sokszor napokig késik a fertőtlenítéssel, van, hogy el sem végzi.

A tegnapi felhőszakadásban több utca is víz alá került a győri városrészben, volt, ahol a kertekbe és a pincékbe is betört a víz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top