Életmód

Csak a plasztikai műtét után érezte magát jó anyának a nő, aki 65 kilót fogyott

Amanda a lánya születése után kezdett drasztikus fogyókúrába, mikor rájött, hogy egyszerűen nem tud lépést tartani vele. Nem számított rá, hogy a fogyással az egész élete megváltozik.

A 23 éves kaliforniai anyuka a Daily Telegraph című lapnak mesélt őszintén a kálváriájáról, ami 2014-ben kezdődött. Amanda Roberts ekkor adott életet kislányának, Taliának. „164 kiló voltam a szülés után, de elhitettem magammal, hogy boldog vagyok ebben a testben. Csak mikor a lányom másfél éves lett, és járni kezdett, tudatosult bennem, hogy képtelen vagyok vele lépést tartani.

Amanda ezt követően vállalkozott egy gyomor bypass műtétre, aminek következtében rövid idő alatt 65 kilót fogyott. „A műtétet után 18 hónap alatt sikerült leadni a súlyomnak majdnem a felét. Boldog voltam, de nem számítottam arra, hogy a gyors fogyás milyen nyomot hagy majd a testemen.”

A fiatal anyuka 20 kilónyi megnyúlt bőrt cipelt a testén, ami, mint mondja, nemcsak fizikai, de lelki gyötrelmeket is okozott neki. „Rettenetesen szégyelltem a dolgot, és alig mentem emberek közé. Végül rájöttem, csak úgy lehetek az az anya, akit Talia megérdemel, ha leoperáltatom a hasamról a megnyúlt bőrt.

Amanda a barátai és rokonai által gyűjtött pénzből feküdt ismét kés alá. „Sokkal boldogabb vagyok a műtét óta. Keményen dolgoztam, hogy megváltoztassam a külsőm: ma már egészséges proteinben gazdag, de szénhidrátszegény diétát folytatok, és hetente ötször edzek.” Hozzátette, mióta lefogyott, sokkal jobb anyának érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top