Életmód

Ruhája miatt alázta meg a tanár a 17 éves diákját az egész osztály előtt

Mielőtt kidobta volna az órájáról, a tanár még osztálytársai előtt alaposan megalázta a fiatal lányt. Mindezt az öltözéke miatt.

A melleid nagyobbak, mint a veled egykorúaknak általában. Jobban kellene igyekezned, hogy elrejtsd őket” – mondta a feldühödött tanár a 17 éves Kelsey Paige Andersonnak, mielőtt az öltözékére hivatkozva kidobta őt az órájáról. A fiatal lány ezután hamar az igazgatónál találta magát, aki megrótta őt azért, hogy megszegte a gimnázium öltözködési szabályait, majd természetesen igazat adott a tanárnak.

Ezt már nem hagyhatta szó nélkül Kelsey édesanyja, Melissa Barber, aki a napokban hosszú posztot tett közzé a Facebookon arról a megaláztatásról, amit a lányának el kellett szenvednie. Hogy nyomatékot adjon a szavainak, az anya még egy fotót is megosztott a lányáról abban a szettben, ami miatt kidobták őt az óráról.

Az anya szerint elfogadhatatlan, ami lányával történt, épp ezért kivette Kelsey-t az iskolából, noha pontosan tudja, hogy lánya legnagyobb vágya az, hogy leérettségizzen, és elkezdhesse a főiskolát. Barber a Yahoo News amerikai hírportálnak elmondta, mióta közzétette a posztot, rengeteg támogatást kap a többi szülőtől, majd hozzátette, ez azonban cseppet sem változtat azon a véleményén, hogy az iskolákban komoly változtatásokra lenne szükség. Már most, hogy többet senki ne szenvedhessen el ilyen megaláztatást

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top