Életmód

Őszi trend

Az idei őszi trend változékony és sokoldalú lesz, akárcsak az időjárás. A föld árnyalatai ismét jelen vannak a pasztell- és letisztult árnyalatokkal együtt, melyek egész évben hódítanak, nemcsak ősszel. Sikkesek és könnyedén kombinálhatóak más színekkel. Jó hír, hogy az erős színek is visszatérnek a konfekcióba. Burgundi tónusok, kék és zöld árnyalatok és a merész piros is jelen lesz, mindez akár a kabátszínekben is megmutatkozik. A piros azért tökéletes választás, mert még egy egyszerű, unalmas looknak is játékos lendületet ad. Lehet szó egy piros cipőről vagy kiegészítőről is.

Megjelenésünkben a kontraszt domináljon. A csíkos a pöttyössel, a kötött a selyemmel, a csipke a szőrmével, a csillogós a matt felülettel – bármi, ami feltűnő és harmonikus kontrasztot teremt.

Anyag tekintetében a bársony, a dzsörzé, a szatén, a gyapjú, a selyem és az áttetsző anyagok mind toplistásak. A kritikusabb testfelületeken kerüljük a vastagabb és a magas fényű anyagok használatát, mert ezek nagyon erősítenek. Ugyanez igaz a mintázatra is, a nagy, feltűnő minta nagyít, míg az apró épp az ellenkezőjét váltja ki. A mintákról most se kell lemondanod, akár még mintásat mintással is viselhetsz. A kockás, csíkos és pöttyös külön és együtt is trendi külsőt biztosít.
Ha jobb idő van, akkor bátran alkalmazd a nyár egyik slágerét, a hálóingszerű ruhácskát egy kötött pulcsival és harisnyával kombinálva. De akár még egy crop top is megállja a helyét egy áttetsző tunika alá.

A hétköznapok sztárja a farmer, amely örök, és soha nem megy ki a divatból. Jó hír, hogy minden alkat megtalálja a hozzá legközelebb álló fazont, mert a farmergyártók már minden stílust és fazont létrehoztak. Nyugodtan viseld sportos öltözéked vagy egy casel business outfit darabjaként. Amire érdemes figyelni, az a koptatások és a szaggatások elhelyezkedése: segítségükkel vékonyíthatunk alkatunkon, de a kritikusabb testrészünket nagyíthatják is.
A legerősebb impulzusokat a bársony, a színes csíkozás és a plisszír váltja ki. Ezek bármelyikében a legtrendibb street style-t hozod majd.


Idén ismét visszatér a széles öv, melyet ruhára, tunikára, kabátra is helyezhetünk. Szépen kiemeli majd vékony derekunkat.
Őszi csizmában a vastagabb sarkok, a combig vagy bokáig érők is jelen vannak, különböző kivágásokkal díszítve. A nyitott orrú, fűzős cipő magas és lapos változata is nyerő, illetve a különböző torna- és sportcipők bármelyike. Egy egyszínű szetthez nagyon vagány például egy színes cipellő.
Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, vagy csak nincs energiád a kincsek keresgéléséhez, akkor látogass el az oldalunkra inspirációkért (https://www.facebook.com/hada.hu), és/vagy jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), ahol pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top