Életmód

5 jel, hogy még nem vagy túl az exeden

Egy szakításon túllépni nem könnyű feladat, ráadásul lehet, hogy észre sem veszed, de még mindig az exed jár a fejedben...

Állandóan őket csekkolod a neten

Odatévedsz a Facebook-profiljukra, ellenőrzöd, hogy nem posztoltak-e valamit az instára… Ha teljesen belebolondultál az exed közösségi médiás oldalaiba, inkább dobd el a telefont, és foglald el magad valami mással!

Részeg gondolatok

Egy másik tipikus malőr a részeg sms-ezés vagy telefonálás, de az sem jó, ha néhány pohár után már megint azon jár az eszed, hogy újra össze kéne jönni volt partnereddel. Ilyenkor próbáld meg tudatosítani, másnap mennyire megbánnád ezeket az üzeneteket és hívásokat – egyszóval ne bízz a részeg önmagadban!

Összehasonlítgatás

Intő jel az is, ha az új partnert összehasonlítgatod a régivel. „Kicsit alacsonyabb, de sokkal szebb a szeme.” Vagy: „Bankban dolgozik? Az előző barátnőm szívsebész volt.” Ne keresd az exet az új kapcsolatodban, hiszen nem véletlenül ért véget az előző szerelem.

Szívdobbanások

Elönt a melegség, ha lájkolta egy Instagram-fotódat és megdobban a szíved, mikor úgy érzed, hogy a közös múltatokra utal Facebookon. Ne éld bele magad a nosztalgiázásba, próbálj a jövőre koncentrálni!

Csak egy szünet

Ha azt próbálod elhitetni magaddal, hogy a szakítás csak „szünet”, amiből még bármikor lehet folytatás, ideje sürgősen megráznod a saját vállaidat. Ahhoz, hogy tovább tudj lépni, először muszáj elfogadnod, hogy véget ért a kapcsolatod.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top