Életmód

Hiába vagyunk kapcsolatban, nem bírunk lejönni a Tinderről

Egy friss felmérés szerint a párkapcsolatban élők 35%-a még azután is használja a randiappokat, hogy összejött partnerével.

Mit tennél, ha megtudnád, hogy a partnered regisztrálva van néhány randioldalon? Néha talán beszélget másokkal, lehet, hogy randizik is, persze az is elképzelhető, hogy csak a profilokat nézegeti. Egy friss, 2100 ember kérdező brit felmérés szerint 74% már a válást fontolgatná, ha kiderülne, hogy párja randioldalakon regisztrálta magát, ennek ellenére a kapcsolatban élők 35%-ka használ ilyen jellegű alkalmazásokat.

A párkapcsolatban élő férfiak közül 46% használja a randiappokat, a legtöbbjük azt mondja, „unalomból” vagy az „ellaposodott szexuális élet miatt”, míg a nők közül 21% mondta, hogy tinderezget partnere háta mögött.

Szakértők szerint a randiappok használata új kihívást jelent a párkapcsolatokban, és sokan még mindig nem tudják, megcsalásnak számít-e néhány ártalmatlannak tűnő csetelés. Az mindenesetre biztos, hogy a válások okai közé a Tinder és társai is befurakodtak.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top