Életmód

Katasztrofális első randi: a tűzoltóknak kellett kimenteniük az ablakok közé szorult lányt

És ha ez nem lenne még önmagában elég kínos, nem mehetünk el szó nélkül amellett, mi után mászott a lány, mikor beszorult az ablaktáblák közé: nos, a saját kakija után.

Ugye, senkinek sem kell külön bizonygatnunk, hogy egy első randi, pláne, ha vakrandiról van szó, önmagában is kínos? Először is ott van a bizonytalanság, hogy egyáltalán tetszünk-e a másiknak. Aztán meg, hogy lesz-e miről beszélgetni. És ha ez megvan, akkor nem árt arra sem odafigyelni, hogy ha egy mód van rá, ne igyuk már le magunkat a sárga földig, miközben oldódni próbálunk a helyzetben.

Nos, Liam Smith elsőrandis sztoriját olvasva garantáltan büszkén és emelt fővel gondolsz majd vissza az összes olyan első randidra, amit cikinek gondoltál. Ami a fiúval és partnerével történt, az ugyanis pusztító. Ahogy az a LadBible cikkéből kiderül, a fiatalok a Tinderen ismerkedtek össze, itt is beszélték meg, hogy egy, az otthonukhoz közeli étteremben találkoznak.

A közös vacsi annyira jól sikerült, hogy a fiatalok úgy döntöttek, Liam otthonában folytatják az ismerkedést. A randi pedig innentől fordult át katasztrófába, egész pontosan onnantól, hogy a lány – akinek nevét nem hozták nyilvánosságra – elment vécére. Liam elmondása szerint ezután a következő történt: a randipartner nem tudta lehúzni a vécét, ezért a végterméket papírba csomagolta és kidobta az ablakon.

Csakhogy az ablaktól fél méterre volt egy másik ablak, ami zárva volt, így „csomag” a kettő között landolt. Miután mindent elmondott Liamnak, a lány, aki egyébként amatőr tornász, úgy döntött, maga szabadítja ki a csomagot. Be is fért a két ablak közé, kiadta a fiúnak, amit ki kellett, majd ezt követően megpróbált kijönni, ám az már nem sikerült. Liam fél órán keresztül próbálta őt kimenteni: hiába.

Végül kihívták a tűzoltókat, akik betörték az egyik ablakot és néhány perc alatt kiszabadították a lányt. Liam, aki azt nem árulta el, volt-e második randi, most a GoFundMe oldalon próbálja összekalapozni a betört ablak árát, mert mint mondja, az ösztöndíjából nem fogja kifizetni a javítás 200 dolláros költségét.

Olvass még többet első randikról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top