Életmód

Szarvas randalírozott a temetkezési vállalatnál

Halála előtt átrendezte egy ausztrál temetkezési vállalkozó irodáját egy negyedtonnás szarvas, amikor váratlanul berontott az épületbe, és féktelen pusztításba kezdett.

Betörte egy negyedtonnás szarvas egy melbourne-i temetkezési vállalkozás üvegajtaját, majd az épületben összetörte a bútorokat és a berendezést. A riadt és végzetesen megsebesült állatot végül lelőtték. A szarvas több mint százezer ausztrál dolláros (20 millió forintos) kárt okozott azzal, hogy húsz percen át tombolt az épületben.

Ez is érdekelhet Megnézem

Az ABC televízió híradása szerint a vállalkozás egyetlen éppen ott tartózkodó munkatársa amint észrevette, hogy az állat berohan egy kisebb szobába, rázárta az ajtót, és hívta a rendőrséget. A hatóságok addig nem engedték ki a szarvast, amíg két órával később meg nem érkeztek a vadőrök, akik végül súlyos sérülései miatt lelőtték az állatok.

A szarvas már azelőtt sérült volt, hogy betört az irodába: valószínűleg elütötte egy autó.

A Nemzeti Parkok Szövetségének becslése szerint több millió szarvas él Victoria államban, közülük sok besétál a lakott területekre is, táplálékot keresve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top