Életmód

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Mindenkinek vannak olyan kiegészítői, amikhez ragaszkodik a mindennapjai során, hiszen azonkívül, hogy szépek és divatosak, rengeteg alkalomra fel lehet őket venni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, amit biztosan minden férfi kedvelni fog, ha kipróbálja.

Csokornyakkendő

Bizonyára attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel elegánsabb öltözetet, de csokornyakkendőt manapság már rengeteg alkalomra lehet viselni. Lehet ez az alkalom egy kerti parti, egy esküvő, egy születésnap vagy akár egy elegáns vacsora is, egy klasszikus fehér inggel, szövet nadrággal és egy mokaszin cipővel minden férfinak tökéletes passzol a csokornyakkendő.

A kiegészítő alakja az 1870-es évek óta nem igazán változott, csak és kizárólag a felhelyezés módja. Ez az elegáns, de egyben klasszikus darab reneszánszát éli manapság. Azonban még mindig rengeteg ember a nagy fokú eleganciával társítja a csokornyakkendők viseletét, pedig manapság már teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. A legfontosabb szabály, amikor a erről a kiegészítőről van szó, hogy sosem szabad öltönyhöz csokornyakkendőt viselni, csak és kizárólag frakkhoz vagy szmokinghoz.

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Táska

Mindenkinek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, ami azonkívül, hogy teljes mértékben kényelmes, olyan anyagból készül, ami jól bírja a mindennapos gyűrődést.

A Trendhim nevezetű dán webshopban igen széles a választék táskák terén is, hiszen nemcsak hátizsákokat, hanem különböző oldaltáskákat, kozmetikai táskákat és utazótáskákat is árusít a cég. Az összes táskát prémium minőségi bőrből készítik aminek köszönhetően minden egyes darab hosszú évekig jól bírja a használatot.

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Mandzsettagomb

A mandzsettagomb egy nélkülözhetetlen kiegészítő, amikor egy férfi öltönyt és nyakkendőt visel, nemcsak hogy férfiasságot és eleganciát sugároz, de nagy mértékben egyediséget is tükröz.

Rengeteg alkalom van, amikor egy mandzsettagomb remekül kiegészíti a férfiak öltözetét, főleg ha egy különlegesebb, egyedibb darabot választ az illető. Lehet az alkalom egy esküvő, egy állás interjú vagy akár egy elegáns vacsora a dán webshopban rengetegfajta kiegészítő közül válogathatunk.

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Karkötők

Manapság újra divatba jött a karkötők viselete a férfiak körében is, hiszen nemcsak hogy divatosak és a leghétköznapibb öltözetet is kiválóan kiegészítik, ezen felül rengeteg olyan hasznos tevékenységre fel lehet használni őket, mint például sátorrögzítés, óraszíj, cipőfűző, de akár függőágyként is remekül szolgál. A nyár két legkedveltebb darabja a hajókötélből készült horgonyos karkötő és a kirándulók által kedvelt paracordból készült karkötő. Amit nagyon kevesen tudnak erről az anyagról, egy érdekesség a paracordról, hogy rengeteg országban használják, mint általános hadi kötélzet, hiszen 250 kilogramm teherbírású, és kibontva akár három méter hosszúságú is lehet.

Ezt a típusú karkötőt más néven túlélő vagy taktikai karkötőnek is nevezik a rengeteg hasznos tulajdonsága miatt.

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Laptoptáska

Mindenkinek szüksége van egy laptoptáskára, aki mindennapos használati tárgyként használja a hordozható számítógépét. Azonkívül, hogy hordozni is könnyebb az eszközt, megvédi a karcolásoktól és a kosztól is. A webshopban található táskák nemcsak az elektronikai eszközünkhöz, hanem iskolához és munkához is megfelelőek.

Minden táskát a cég maga tervez és kizárólag a legjobb minőségű bőrből gyártják. Minden terméket 1-5 munkanapon belül ingyenes kiszállítanak, és a termék árától és méretétől függetlenül egy egész év pénzvisszafizetési garanciát ad a cég.

Öt nélkülözhetetlen férfi kiegészítő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top