Életmód

16 éves diákja mellét akarta megnézni egy vásárhelyi tanár

A hódmezővásárhelyi pedagógus a közösségi oldalon írt üzeneteket a lánynak. A nős tanár távozott az iskolából, a rendőrség vizsgálja az ügyet.

Megmutatod a cicid alulról?… Csak egy másodpercig…? …  Nah…” – írta idén áprilisban egy hódmezővásárhelyi tanár egy 16 éves diáklánynak. Az esetről beszámoló Délmagyar úgy tudja, hogy az ügyben nyomoz a rendőrség, kiskorú veszélyeztetésének esete állhat fent.

A tanár már nem dolgozik az érintett középiskolában, melynek igazgatója épp a rendőrségi vizsgálatra hivatkozva nem akart nyilatkozni. Az egyik szülő szerint a tanár fürdőruhás képeket is kért a lányokról, sok 14 év körüli diák pedig küldött is magáról.

A lánygyermekem, amikor ezt mondta, nem hittem neki, azt hittem, erősen túloz. Majd amikor szólt, hogy a tanár úr fürdőruhás képeket kér a lányoktól, és küldtek is neki, ekkor sajnos én is csak legyintettem!… De ettől függetlenül megtiltottam neki, hogy a fotópályázaton részt vegyen! Valahol éreztem… Persze többen küldtek magukról fényképet! És ekkor 14 évesek voltak! Tudatlan tinik!“– olvasható a Délmagyarnak küldött levélben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top