Életmód

Nem vették el a bekokainozott nő jogsiját, halálra gázolt egy embert

Magyarország egy olyan hely, ahol nem veszik el azonnal a jogosítványod, ha esetleg bekokainozva ülsz volán mögé, majd rosszul leszel, és a rendőrök találnak rád.

Tavaly novemberben meghalt egy 85 éves férfi Zuglóban, miután elütötték és cserbenhagyták az utcán. Állítólag a sofőr nem vette észre, hogy elgázolta a férfit, így nyugodtan folytatta útját a közeli szépségszalonig, ahonnan már a rendőrök vezették el.

Fotó: police.hu
T. Klára Petra autója a baleset után – Fotó: police.hu

A sofőr ugyanaz a T. Petra Klára volt, akit tavaly áprilisban bekokainozva, a kormányra borulva találtak a rendőrök, ám akkor nem vették el a jogosítványát. Az ittas vezetéssel ellentétben a kábítószer hatása alatt történt járművezetés bizonyítása nem lehetséges a helyszínen, hanem hosszadalmas szakértői, laboratóriumi vizsgálatot igényel.

A Magyar Nemzet szerint az ilyen szakvélemények átlagosan 56 nap alatt készülnek el, de T. Petra Kára ügyében még a szokásosnál is tovább húzódott a dolog.

Így történhetett meg, hogy T. Petra Klára hét hónappal később ismét bódult állapotban ült volán mögé, és halálra gázolta a 85 éves zuglói férfit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top