Életmód

Magyarázza el valaki! Miért lóg a pasik seggén a nadrág?

Menő, trendi, laza? Magyarázza el nekem valaki, miért lóg szántszándékkal olyan sok férfi fenekén a nadrág?

Mindenki ismeri a fenéktájt lógó nadrág jelenségét, amikor a férfi farmerje igénytelenül lejjebb csúszik öt centiméterrel, kivillan a kockás bokszer, egy kis tompor és szőrcsomó – az ember pedig elviselhetetlen kényszert érez, hogy megragadja a nadrág derekát, és egy gyors mozdulattal feljebb rántsa. 

Sajnos ez a jelenség ősidők óta tartja magát: szőrtelen, izmos változata ott van a videoklipekben, érthetetlen formációi a legnagyobb kifutókon, szerencsétlen kópiái az utcákon – én pedig lassan húsz éve nem értem, miért teszik ezt magukkal (és velem) a pasik. 

Fejemben ma reggel is felgyullad a kérdőjellel ellátott lámpaizzó, amikor egy igazán jóképű pasi állt előttem a pénztárnál. Nem tudtam levenni róla a szemem: harcos test, széles váll, sűrű fekete haj, ápolt kezek, aztán amikor tekintetemmel elértem a csípő vonalát, morognom kellett egy sort. Farmersortja hanyagul lógott a fenekén, narancssárga alsónadrágja is kivillant, de pihés fenekének hasadékából is kaptam ízelítőt.

Persze a látvány messze nem volt annyira szörnyű, mint informatikus munkatársam kövér farpofája, de tőle is szívesen megkérdeztem volna: miért nem bírja csak eggyel szorosabbra húzni az övet? Látja egyáltalán, hogy kilóg a segge? Hogy a nadrág alatt simán beférne egy pelenka? Magyarázza el nekem valaki, mi ez? Valamiféle hanyag divat? Hóbort? A csábítás egy lehetséges módja? Vagy csak magasról tesznek arra, hogyan néznek ki? És egyáltalán, miért kell egy randa látvány mögé elrejteni egy szép férfifeneket?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top