Életmód

Milliókat költ sminkre Emmaunel Macron

Kisebb vagyont költött elnöksége első három hónapjában sminkre a nemrég megválasztott francia elnök, Emmaunel Macron, a számlát a francia polgárok dobták össze.

Eddig csak két számlát kapott a nemrég megválasztott francia elnök a sminkesétől, de azok összegéből két középkategóriás autót is lehetne vásárolni. Emmanuel Macron elnök egy tízezer és egy tizenhatezer eurós számlát kapott Natacha M. sminkestől első negyedévi szolgálataiért.

Az összeget a Le Point című lap hozta nyilvánosságra, megemlítve, hogy a franciák nem vették túl jó néven, hogy sármos elnöküknek még ennyit kell költenie arra, hogy hogy jól nézzen ki a kamerák előtt.

Az elnöki hivatal szerint a sürgősségi felár tornázta fel a sminkes költségeit, és ígéretet tettek arra, hogy a jövőben jóval kevesebbet költenek majd Macron elnök arcára.

A franciák hozzászokhattak volna a magas elnöki sminkszámlákhoz az elmúlt években: François Hollande negyedévente 30 ezer eurót, Nicolas Sarkozy 24 ezer eurót költött a szépségére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top