Életmód

Odáig van a net a vitiligós szupermodell szelfijéért

A 23 éves modell testszínű fehérneműben állt tükör elé, hogy fotójával buzdítsa rajongóit, szeressék a testüket.

“Nem a bőröm miatt vagyok más, hanem mert nem mások véleményétől teszem függővé azt, hogy szépnek érzem-e magam. Szép vagyok, mert tudom magamról” – írta az Instagramon közzétett szelfijéhez a 23 éves szupermodell. Winnie Harlow alig négyéves volt, mikor az orvosok vitiligóval diagnosztizálták: egy bőrbetegséggel, aminek következtében a testének legkülönbözőbb pontjain világos foltok jelentek meg.

“Az osztálytársaim tehénnek csúfoltak, és folyton csak múztak, mikor megjelentem az osztályban. Pokoli volt” – emlékezett vissza Winnie, majd hozzátette, gyerekkorában gyakran ült a szobája ablakában, és azt kívánta, bárcsak egy csapásra elmúlna a betegsége. Később azoban megtanult erőt és előnyt kovácsolni a gyűlölt foltjaiból és a vitiligóból. Mára pedig világszerte keresett szupermodell.

$2 bill for the blessings ????

♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) által megosztott bejegyzés,

Azt mondja, évekbe telt, mire megtanulta szeretni és elfogadni a testét olyannak, amilyen, de sikerült neki. Most fotóival és motivációs üzeneteivel arra buzdítja rajongóit és követőit, hogy kövessék ők is a mintáját. “Minden egyes nap van okod ünnepelni magad, hiszen egyedi és megismételhetetlen szépség vagy” – írta Instagram-posztjában a vitiligós lány, amit néhány óra alatt több ezren osztottak meg.

Olvass még többet a vitiligóról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top