Életmód

A rács mögül akarta megmenteni a lúgos orvost az exrendőr

Kiderült, hogy ki írta a B. Krisztián védelmében született névtelen levelet.

Még június elején egy névtelen levélben valaki azt állította, hogy Renner Erika jelenlegi vőlegénye akarta megbízni azzal, hogy maró anyaggal öntse le a nőt. A lúgos orvosként elhíresült B. Krisztián védelmében született levélről a Fővárosi Főügyészség megállapította, hogy az valótlan tartalmú.

Mostanra kiderült az is, hogy a levelet valószínűleg egy elítélt, büntetését töltő volt rendőr írta. A levélírót a lúgos orvos apja leplezte le az ügyről íródó blogjában – íra a Bors. Az exrendőr a lap információi szerint hamis tanúzás és hatóság félrevezetése miatt van rács mögött, és jövőre szabadul.

A névtelen levél miatt  egyelőre nem nyomoz az ügyészség, mégpedig azért, mert az hamis tanúzás bűntettének gyanúját veti fel, emiatt pedig csak a bíróság tehetne feljelentést, míg a lúgos orvos pere véget nem ér. A Kúria viszont azt állítja, hogy ők megtették a feljelentést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top