Életmód

Kiakadtak a szétgyúrt testépítőnő ősz haján a rajongói – fotók

Az internet népének haragja ezúttal egy orosz testépítő nőt ért utol, aki boldogan posztolta az egy év alatt elért változást a testén, rengeteg izmot pakolt magára. Viszont közben ősz lett a haja.

 A 24 éves testépítő, Aleksandra Rudenko még a budapesti fitneszbajnokságra készülve tette fel magáról az új fotókat az internetre, hogy mindenki megcsodálhassa, mennyit változott egy év alatt. Aleksandra nem számított rá, hogy azonnal ráugranak, és az ősz haját látva támadják majd, hogy rosszat tesz az egészségének.

Kiakadtak a szétgyúrt testépítónő ősz haján a rajongói
2016-ben
Kiakadtak a szétgyúrt testépítónő ősz haján a rajongói
2017-ben
Kiakadtak a szétgyúrt testépítónő ősz haján a rajongói
Még a testépítés előtt
Még a testépítés előtt

“A hírnév megéri lerombolni a tested?” – tették fel neki többen a kérdést. Egy év alatt rengeteg izmot pakolt magára, viszont a legfeltűnőbb változás az, hogy teljesen megváltozott a haja, teljesen ősz lett.  A testépítő nő szerint semmi baj nincs a hajával, éppen olyan, mint azelőtt volt, csak a színpadra lépés előtti pillanatban készült a fotó, ezért látszik ősznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top