Életmód

Magyarországra érkezik a csinos japán hercegnő

Magyarországra látogat a japán uralkodóház két tagja, Akisino herceg és Mako hercegnő.

Hivatalos közleményt adott ki a japán császári udvar, amelyből kiderül, hogy augusztus 17. és 23. között Magyarországon tartózkodik majd az öröklési sorban második Akisino herceg és lánya, a 25 éves Mako hercegnő. Az utazás részletei egyelőre nem ismertek, annyi viszont biztos, hogy nem hivatalos útról van szó, a látogatók nem is terveznek találkozni magyar politikusokkal.

Mako hercegnő (fotó: Tumblr)
Mako hercegnő (fotó: Tumblr)

Akisino herceg a természettudományok doktoraként haszonállatok háziasítását kutatja, Magyarországra is azért jön, hogy az állattenyésztésről szerezzen új ismereteket. Lánya muzeológiai és művészettörténeti PhD-tanulmányokat folytat, ezért szeretné meglátogatni a fontosabb magyar képzőművészeti múzeumokat – írja a Magyar Nemzet.

A csinos Mako hercegnő nagyon népszerű a Felkelő Nap országában, talán azért is, mert szerelme, Komuro Kei nem arisztokrata származású, hanem polgári család sarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top