Életmód

A Vegán Thor bebizonyítja, hogy nem kell hús az izmokhoz

Az izompacsirták állandóan azzal hencegnek, hány kiló csirkemellet ettek meg aznap reggelire, de a Vegán Thor csakis a zöldségekre esküszik!

A testépítők nem győzik hangoztatni a fehérje fontosságát, épp ezért a csirkehús például elengedhetetlen eleme étrendjüknek. Matthew St Clair, vagyis a Vegán Thor azonban egyetlen falat állati eredetű terméket sem venne a szájába – az izmai ettől függetlenül mégis dagadnak!

A

Matthew korábban sokat szenvedett önbizalomhiánya miatt, állítólag még a pólóját sem merte levenni mások jelenlétében. Most azonban büszkén mutogatja tökéletesen kidolgozott testét, amihez a rengeteg edzésen kívül édesburgonya toastok, káposztachips és szejtánragu segítették hozzá. “Bármilyen fizikumot kidolgozhatsz a növényi étrend segítségével” – magyarázza a Vegán Thor.

A

A férfinak egyébként most már 12 ezer lelkes Instagram követője is van, akik Matthew-hoz hasonlóan hisznek benne, hogy a kockás hasért egy állatnak sem kell meghalnia.  

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top