Életmód

Meztelenül került elő a három hétig keresett magyar nő Ausztriában

Nagyon ijesztő és rejtélyes esetről számol be a Bors. Magyarországra indult a 29 éves Ajna Ausztriából, de egy csónakházban bukkantak rá 3 héttel később, teljesen meztelenül.

Egy osztrák luxushotelben dolgozott masszőrként a 29 éves Ajna, de július 17-én felmondott. Magyarországra indult volna, de ide már nem érkezett meg – írja a Bors. A kollégáinak feltűnt, hogy az autója három nappal később is a hotel előtt áll, szóltak a rendőrségnek, akik három héten keresztül próbálták megkeresni, de sikertelenül. Eltűntnek nyilvánították.

Ajnára végül egy Pörtschach nevű dél-osztrák falu csónakházában bukkantak rá. Teljesen elképedtek a közelben búvárkodó magyarok, akiktől teljesen meztelenül segítséget kért, és azt, hogy mi történt vele az elmúlt három hétben nem tudta megmondani. A magyar nő teljesen össze volt zavarodva, először a nevére sem emlékezett, ki volt száradva, és sokat fogyott. Az osztrák sajtó szerint egy gazdag vállalkozóé a csónakház, ahonnan Ajna előkerült, de ő régóta nem járt arrafelé, viszont egy idős férfit többször láttak kikötni a csónakház előtt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top