Életmód

11 ezer narancs, és neked annyi! – Ekkora mennyiség halálos az egyes ételekből

Vicces videó kering arról a neten, hogy mennyit kéne ennünk vagy használnunk egyes dolgokból, hogy azok a vesztünket okozzák.

 Ha eddig attól tartottál, hogy napi 3 banán már túl sok, megnyugtatunk: sehol nincs ahhoz képest, amennyi a halálodat okozná! És ugyanez a helyzet a naranccsal vagy a fogkrémmel is – a szerecsendióval viszont nem árt vigyázni!

 Az AsapSCIENCE egy aranyos videóban magyarázza el, milyen mennyiségek vezetnek biztos halálhoz az olyan hétköznapi ételeinkből vagy tárgyainkból, amelyek egyébként teljesen veszélytelenek az egészségre nézve. Ha gondolkoztál már azon, hány narancs után adná fel a szervezeted, akkor azért, ha még soha eszedbe sem jutott ezen mélázni, akkor pedig azért lehetnek érdekesek a videóban található adatok. Csak kedvcsinálónak: 129 kanál bors, 10 és fél csésze cukor, 11 ezer narancs, 480 banán és 24 tubus fogkrém a végzetedet jelentenék.

 Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top