Életmód

Az év legjobban várt akciója – a Mediwelnél jártunk

9 év nagy idő, a Mediwel pedig épp ennyi ideje áll az egészségtudatos életmód, a mozgás és a gyógyszermentes terápiák szolgálatában. A jól ismert FLABéLOS alakformáló, az OTO Chili kockahas gép és az OTO Adore Foot talpmasszírozó mellett új termékekkel és szenzációs akciókkal ünnepli 9. szülinapját a cég. Új óbudai bemutatótermükben jártunk és minden eszközt kipróbáltunk.
Az Eurocenterrel szemközt, a Vörösvári út 107. szám alatt nyitott új bemutatótermet a Mediwel . Belépve modern sporteszközök, alakformálók, komplex edzőgépek fogadnak, a közös bennük, hogy napi néhány perc használattal rövid időn belül látható eredményt érünk el, ha fogyni szeretnénk. Szemközt a vizes VB ásza, Nagy Viktor világbajnok vízilabdakapus életnagyságú képe invitál, hogy a Scorpion PushUp-pal tegyünk egy próbát. Izzasztó és kemény, de megy vele a lányoknak is a fekvőtámasz – elsőre!
Az év legjobban várt akciója - a Mediwelnél jártunk

A FLABéLOS-ról már tudtuk, hogy nagy túlsúly esetén segít eredményesen lefogyni, most az is kiderült, hogy méregtelenítésre és keringésjavításra, ízületi panaszokra valamint csontritkulásra is hatásos. 10 perc alatt elvégzünk egy teljes értékű edzést, és nem izzadunk meg, ami ebben a melegben kifejezetten áldásos!

Az izommunka után jöhet a masszázs. A Mediwel külön teremben mutatja be masszírozó- és relaxáló gépeit, mi pedig egy isteni talpmasszázs OTO Adore Foot – után átülünk a vadonatúj OTO ZEN élményfotelbe. A zéró gravitációs – szinte lebegő – pózba döntött élményfotelben különleges utazásra indulunk, távol-keleti masszázstechnikákkal láthatatlan kezek gyúrják át testünk zsibbadt, fáradt, elgémberedett részeit. Az élmény olyan jó,…. hogy nehéz róla írni, át kell élni személyesen!

Kilencedik születésnapját a cég szenzációs árakciókkal ünnepli, így ha beleszeretünk valamelyik Mediwel termékbe, augusztus 7-20. között rendkívül kedvező áron vihetjük haza. Mi már keressük az OTO ZEN élményfotel helyét a nappalinkban….

Az év legjobban várt akciója - a Mediwelnél jártunk

www.mediwel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top