Életmód

Másfél év alatt 76 kilót fogyott, miután megcsalta a barátnője

Mike 200 kilónál is többet nyomott, mikor rádöbbent, barátnője megcsalja őt. Azt mondja, ezután két választási lehetősége maradt.

Vagy belesüppedek a depresszióba, és hagyom, hogy teljesen átvegye az irányítást az életem felett, vagy motivációnak használom a csalódást, és erőt merítek belőle” – mondta a 26 éves férfi, aki 200 kilónál is többet nyomott már, mikor az életmódváltás először megfordult a fejében.

Mike Vaughan azt mondja, először az egészsége miatt akart lefogyni, de csak nehezen vette rá magát, hogy tartsa a szigorú diétát, vagy hogy rendszeresen eljárjon az edzésekre. “Sose hittem volna, hogy egyszer kimondom, de a barátnőm hűtlensége végül a legjobb dolog volt, ami történhetett velem” – nyilatkozta a Manchaster Evening Heraldnak Mike.

Másfél év alatt 76 kilót fogyott, miután megcsalta a barátnője

Hozzátette, néhány nappal azután, hogy kiderült, barátnője hűtlen hozzá, arra jutott, hogy nem hagyja, hogy egy ilyen dolog tönkretegye, ezért keményebben kezdett edzeni, mint valaha. “Csak azután döbbentem rá, mennyire az utolsó pillanatban kezdtem az életmódváltásba, hogy elkezdtek rólam olvadni a kilók. Csak akkor tűnt fel, hogy a fogyókúrám előtt például nem tudtam egy lépcsőt se megmászni anélkül, hogy fulladni kezdjek” – mesélte Mike, aki 18 hónap alatt végül elképesztő súlytól, több mint 76 kilótól szabadult meg. És ez még nem is a vége!

Másfél év alatt 76 kilót fogyott, miután megcsalta a barátnője

A férfi tovább folytatja a kemény edzéseket, szeretné, ha év végére 100 kiló körül lenne a súlya.

Olvass még többet a hűtlenségről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top