Életmód

Életükben először szívtak füvet a nagypapák – videó

Miután több amerikai államban is legalizálták a marihuánát, három nagypapa úgy döntött, most már ők is kipróbálják, milyen beállva lenni.

 Az utóbbi pár évben több amerikai államban is legalizálták a marihuánát. A hosszú éveken át tartó tilalmat voltak, akik figyelmen kívül hagyták, és voltak, akik betartották – utóbbiak közé tartozik Robert, Marvin és Graham is, akik egészen nagypapakorukig vártak, hogy kipróbálják a füvet.

 Marvin (középen) a videó elején elmondja, hogy a keresztény közösség, ahová tartozik teljesen elutasította a marihuánát, ezért az ő életében is tabunak számított. Kipróbálni azonban sosem késő, és a nagypapák bátran neki is mentek: ki egy jointtal, ki pedig egyből egy bonggal próbálkozott. Ami ezután következett, az mindenkinek ismerős lehet, aki szívott már életében füvet: filozofálgatás az élet nagy dolgairól, egy kis snackelés és őszinte rácsodálkozás a fidget spinnerre. 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top