Életmód

Háromgyerekes magyar anyuka videójáért őrül meg a fél világ

A pécsi anyukát, Csíkos Andrásné Jucát az Instagramon már több mint 70 ezren követik rendhagyó és egyben mókás videóinak köszönhetően.

Juca a Daily Mail című brit bulvárlapnak elárulta, az után kezdett otthon is edzeni, hogy megszülettek ikerlányai, Janka és Alíz. “Alig 24 éves voltam ekkor, és nem volt szinte semmi segítségem se” – mondta az anyuka a lapnak, majd hozzátette, amikor a gyerekek hét hónaposak lettek, edzeni kezdett, amibe később a kicsiket is időről időre bevonta.

“Az edzés elengedhetetlen volt ahhoz, hogy átvészeljem a szülés utáni depressziót – magyarázta Juca, akit a férje is biztatott arra, hogy találjon magának egy olyan elfoglaltságot, amibe szívét-lelkét bele tudja tenni. Az anyuka ma már hetente háromszor edz gyermekeivel, és mint mondja, sokszor éppen a kicsik azok, akik kedvet csinálnak neki a mozgáshoz.

Előfordul, hogy semmi kedvem edzeni, de aztán megemelem egyiküket, plankingolok mindhármójukkal, és rájövök, hogy imádom ezt csinálni.” Juca hetente háromszor fél órát edz a picikkel, akik elmondása szerint ma már szinte követelik a közös programot. “Az ikrek mostanában azzal töltik a napjukat, hogy arról faggatnak, ma milyen gyakorlatokat fognak csinálni.”

5 months IN – 39 weeks ended preggo nr.2 – 5 months OUT ???? How amazing is the ladys body ????????We can be strong, persistent, happy, and anything what we want ???? You are all gorgeous moms and ladies!!! Love your body everytime! Not important how it looks like, the most important thing is the kids in our lives ???????????? ———————————————————– Nagyon sokan kerestek meg azzal, hogy elégedetlenek vagytok a testetekkel, a bőrrel, az élethelyzettel és még sorolhatnám…. Tudom miről beszéltek!!! Én is hasonló cipő én jártam az ikrek után, azonban hogy újra aktív a váltak a mindennapjaim és megtaláltam azt a hobbit ami nemcsak számomra, de a gyerekeknek is meghozta az egyensúlyt – már nagyon sokat javított a hangulatomon. Majd amikor@már szereztem egy kis rutin és egy újabb hercegnővel lépett meg bennünket a sors, egy sokkal kiegyensúlyozottabb Jucává váltam ☺️Imádom a babázást, bár tudnék még több anyukának segíteni abban, hogy én milyen módszerekkel nyugatom meg a picit és kacagtató meg már 2.5 hónaposan ☺️lehet hogy élő videókkal tudnék segíteni ötletelni ☺️persze minden baba más és más de hátha vannak trükkök amik mindenkire ugyanúgy vonatkoznak, lásd például a nevetést ????????????????????????????☺️????????????????????

Juca Csíkos (@active_mum_life) által megosztott bejegyzés,

Juca a Daily Mailnek beszélt arról is, ahhoz, hogy egy kismama igazán fitt legyen, egyáltalán nem kell edzőterembe mennie. “Simán lehetsz fitt otthon is” – mondta, majd hozzátette, mindenkinek szüksége van némi “énidőre”. Egy olyan hobbira, amitől nemcsak testileg, de lelkileg is jobban érzi magát.

Olvass még többet a szülés utáni depresszióról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top