Életmód

Több ezer kamaszt inspirál a transznemű bálkirálynő

A férfiként született Lori Beynon 14 évesen kezdte meg nemi átalakulását, most pedig nőként választották bálkirálynővé a gimis szalagavatón.

Lori Beynon Luis néven született, de 14 évesen már tudta, hogy nőként akarja leélni az életét, ezért is kezdte el nemi átalakulását. A bátor kamasz női ruhákban kezdett járni, majd a hormonos kezelést is megkezdte, hogy teste még inkább átalakuljon az áhított női testté.

És Lori bátorsága kifizetődő volt, ugyanis iskolatársaitól nem gúnyolódást vagy bántást, hanem csak támogatást és elismerést kapott, aminek talán legkifejezőbb formája az volt, mikor a végzős bálon megszavazták bálkirálynőnek.

Többezer kamaszt inspirál a transznemű bálkirálynő

Lori azt mondja, ő már attól nagyon izgatott volt, hogy teljes flancban, nőként mehet a bálba, de arról fogalma sem volt, hogy ő lesz a bálkirálynő. A transznemű kamaszlány szerint ugyan félelmetes volt kisétálni a rengeteg ember elé, de nagyon boldoggá tette a szép gesztus.

Többezer kamaszt inspirál a transznemű bálkirálynő

Az pedig külön jó, hogy Lori története sok ezer kamaszt inspirálhat – nemcsak transznemű fiatalokat, hanem bárkit, aki valamiért kicsit másnak érzi magát, és aki eddig félt felvállalni valódi identitását. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top