Életmód

Megtiltották a lánynak, hogy szemüvegben legyen bátyja esküvőjén

A borzalmas menyasszony arra kérte leendő férje testvérét, hogy ha lehet, inkább szemüveg nélkül jöjjön a ceremóniára, szemüvegben ugyanis nem mutatna olyan jól a fotókon.

Az egész internet kiakadt, mikor egy lány megosztotta az alábbi sztorit Redditen: az illető koszorúslánynak készült bátyja esküvőjére, a kontrollmániás menyasszony pedig arra kérte, szemüveg nélkül jöjjön a ceremóniára, mert szemüvegben “elrontaná a közös képeket”. Mindezt annak ellenére kérte, hogy tudja, a lány szeme nem bírja a kontaktlencsét.

Megtiltották a lánynak, hogy szemüvegben legyen bátyja esküvőjén 

“Nem tudom miért hiszi, hogy ez jó ötlet, mondtam neki, hogy a szemüveg nagyon is divatos, és nekem is sokszor mondták már, hogy sokkal jobban nézek ki szemüvegben” – írja a lány. “A látásom rémes, szóval anélkül folyamatosan vezetgetni kéne engem, senkit nem tudnék megtalálni, ha szükség lenne valamire.”

Az akaratos menyasszony azonban közölte, hogy sógornője egyszerűen nem jöhet szemüvegben az esküvőre – még úgy sem, hogy a lány felajánlotta, a ceremóniára mindenképpen leveszi majd. A leendő férjnek nem sok szava volt hozzá, ő is arra kérte testvérét, hogy próbáljon eleget tenni menyasszonya kérésének.

A netezők teljesen kiakadtak az értelmetlen és erőszakos kérésen, és végül a lány is megírta, hogy megszakította barátságát az ostoba menyasszonnyal.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top