Életmód

Madonna leállíttatott egy árverést, nehogy megszerezzék a DNS-ét

Most nagyon csalódottak lehetnek azok, aki nem tudtak licitálni Madonna személyes, intim tárgyaira egy New York-i árverésen. Az aukciót az énekesnő bírói végzéssel állíttatta le, mert nem szerette volna, hogy a DNS-e idegenek kezébe kerüljön.

Madonna több személyes tárgyát is elárverezték volna a nap folyamán New Yorkban, ám az énekesnő egy bírósági végzéssel leállíttatta az aukciót. Az eseményen kalapács alá került volna több házibulin készült fénykép, egy Tupac Shakurtól kapott szerelmes levél és egy hajszálaival teli hajkefe is. Madonna arra hivatkozva kérte a bíróság közbelépését, hogy sejtelme sem volt az árverésről, a felsorolt tárgyak már nincsenek a birtokában.

A 22 árverési tételt az énekesnő egykori barátja, művészeti tanácsadója, Darlene Lutz akarta eladni. A sztár azonban kijelentette, hogy Lutz, aki korábban gyakran volt a vendége, a tudta nélkül jutott hozzá személyes tárgyaihoz. Madonnát különösen felháborította, hogy hajkeféjét a hajszálaival együtt akarták eladni. Mint mondta, tisztában van vele, hogy

hajszálaiból megszerezhetik a DNS-ét.

A sztárt az is sokkolta, hogy a 25 évesen elhunyt Tupac Shakur börtönből neki írt szerelmes levele is szerepelt a tételek között. Leszögezte, fogalma sem volt róla, hogy a levél már nincs nála.

A bírósági dokumentumok szerint a népszerű rapper, Tupac levelének értékét 400 ezer dollárra (106 millió forintra) becsülték. A levelet a kilencvenes évek elején írta Madonnának a zenész, akit 1996-ban Las Vegasban lőttek le egy autóból. 

Lutz szóvivője és az aukciósház közölte, hogy Madonna és jogi képviselői minden alap nélkül állíttatták le az árverést, ezért bírósághoz fordulnak, hogy később elárverezhessék a holmikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top