Életmód

“Ne csak a gyermekáldásról, hanem az örömről is szóljon a szex” – szexkönyv készült muszlim nőknek

Egy amerikai muszlim szerző, aki Umm Muladhat néven ír, kimondottan muszlim nőknek beszél a szexről új könyvében. Az iszlám hívők közül sokan felháborodtak a dolgon, de ez az írónőt nem zavarja.

“Allah számára fontos, hogy ne csak a gyermekáldásról, hanem az örömről is szóljon a szex. A nő alapvető joga, hogy férje mindent megtegyen vágyai kielégítésére” – ezt írja Umm Muladhat, aki a házasságon belüli flörtről, a csókról, sőt a szado-mazo szexről is szót ejt a könyvében.

Mint mondja, a könyv ötlete akkor körvonalazódott benne, amikor egy ismerőse elment hozzá, és szexuális tanácsokat kért tőle, hiszen friss feleségként semmit sem tudott a házaséletről. Umm azt  mondja, hogy művében a hangsúlyt a házastárssal történő együttlétekre helyezte, de azon belül az élmények lehető legszélesebb skáláját próbálja bemutatni.

fotó: Getty Images
Fotó: Getty Images

“Sok muszlim nővel találkoztam már, aki mélyen vallásos emberként a házasság előtt egy férfinak még a kezét sem fogta meg, és bár átesett felvilágosításon, a technikai alapokon kívül fogalma sem volt, mit tegyen férjével az ágyban, és hogyan élvezze a szexet maga is. Ez a könyv abban segít, hogy a házasság e fontos pillére minél élvezetesebb legyen mindkét fél számára, Allahnak is tetsző módon” – nyilatkozta Umm Muladhat az Observer magazinnak.

Érkeztek pozitív visszajelzések is a könyv megjelenése után, de rengeteg lealacsonyító, sőt undorító üzenetet is kapott az író. Egy nő például azt mondta, nincs szükség a könyvre, mert a muszlim nők mindent megtanulnak anyjuktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top