Életmód

Az ifjú párt és az összes vendéget televarrja az esküvők tetoválóművésze

Az esküvők tetoválóművésze a legextrémebb "esküvői kiegészítő" bevállalósoknak – örökre emlékezetessé teszi a nagy napot!

Robert Fiore tetoválóművész szeretné, ha az esküvő napja mindenkinek maradandó élmény lenne. Az “esküvők tetoválóművészeként” is ismert férfi tavaly kezdte kiépíteni legújabb szolgáltatását, melynek lényege, hogy közvetlenül az esküvők helyszínén kínál spontán tetoválásokat a házasság előtt álló párnak és az egész násznépnek. És igen, igazi tetoválásokat.

 

Az egész egy személyes sztorival kezdődött, mikor Fiore egyik rokona az esküvőjét szervezte, és viccesen megjegyezte, hogy koktélozás közben a férfi elkészíthetne néhány tetkót a násznépnek. Fiore komolyan vette az ötletet, azóta pedig már hat esküvőn kínálta szolgáltatását, további 20 lagzira pedig már előre be van táblázva.

Az ifjú párt és az összes vendéget televarrja az esküvők tetoválóművésze
Az ifjú párt és az összes vendéget televarrja az esküvők tetoválóművésze

Fiore dizájnerekkel együttműködve egy “tetoválásmenüt” kínál az esküvőkön, ezek közül választhatnak a vendégek. A pár persze mást is választhat, de őket gyakran egy külön alkalmon tetoválja a művész. A tetoválómester azt mondja, nagy élmény volt, hogy így olyanokra is varrhatott, akik amúgy nem csináltattak volna tetoválást – nemrégiben például egy nagypapát is tetovált az egyik esküvőn!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top