Életmód

Füstbe ment az esküvője, elképesztő dolgot tett a menyasszony

A füstbement esküvője nyolcmillió forintos vacsoráját adta a rászorulóknak egy amerikai menyasszony.

Fedélnélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője 30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony, hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

Sarah Cummins elmondása szerint egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A szakítás okairól és a füstbement lagziról nem árult el részleteket, de annyit hozzátett, hogy a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza. Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot a fedélnélküliekről gondoskodó szervezetekkel.

A jótékonykodó menyasszony
Sarah, a jótékonykodó menyasszony

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta. “Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más” –mondta.

Az elegáns környezethez illő ruhákat és öltönyöket helyi üzletek és helybeli lakosok adományozták a vendégeknek.

Az esküvői torta is elfogyott
Az esküvői torta is elfogyott

Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénjei is segítettek a menyasszonynak a rendezvény lebonyolításában. A vendégek az esküvői tortát is elfogyasztották.

A 25 éves gyógyszerészhallgató azt is elmesélte, hogy az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással.

Nem tudni, miért maradt el az esküvőjük
Nem tudni, miért maradt el az esküvőjük

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top