Életmód

Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés

Ugye mindenkinek megvan a Dirty Dancing ikonikus jelenete, amiben Patrick Swayze kiemeli Babyt, és olyan csodálatosan szép, hogy az embernek sírni támad kedve? Na ezt próbálta meg egy páros - kevesebb sikerrel...

A Dirty Dancing ikonikus emelése már 1987 óta megborzongat minket – ha megszólal valahol a Time of my Life, azonnal látjuk magunk előtt, ahogy a köldökig kivágott tapadós fekete felsőben feszítő Swayze egy könnyed mozdulattal a magasba lendíti Babyt.

 

De valószínűleg Patrick Swayze fizikuma és/vagy Jennifer Grey filigrán alkata kell hozzá, hogy ez a dolog tényleg működjön – sajnos ezt nem kalkulálta be Andy és Sharon Price, akik megpróbálták reprodukálni a nagy emelést.

Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés
Ennek a párnak nem jött be a nagy Dirty Dancing emelés

A pár tagjainak viszont sajnos kórházzal végződött a táncmozdulat, ugyanis az 51 éves Andrew eszméletlenül esett össze az ütközés után, de Sharonon is keletkeztek csúnya zúzódások. A pár állítólag imádja a Dirty Dancinget, és az emelés is elég könnyűnek tűnt a filmben, ezért próbálkoztak meg a mutatvánnyal. Miután mindketten ájultan hanyatlottak a földre az ütközés miatt, a családnak kellett néhány másodperc, hogy rájöjjenek, Andrew és Sharon nem viccel, tényleg megsérültek.

Szerencsére komolyabb bajuk azért nem lett, de többé valószínűleg nem kísérleteznek ilyen akrobatikus mozdulatokkal…

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top