Életmód

Az emberek többségének ennyi idő kell, hogy kimondják az első “Szeretlek”-et

Az első szerelmi vallomás mindig nagy dolog egy új kapcsolatban – ki mondja először, mikor mondjuk ki? Eláruljuk, hogyan időzíti az első szeretleket az emberek nagy része!

Egy régóta tartó párkapcsolatban már természetes, hogy minden telefonhívás végén odavetünk egy szeretleket, de az első vallomás mindig komoly lépésnek számít egy friss szerelemben. Ki bökje ki először, és legfőképpen mikor, meg aztán mi van, ha a másik nem azt a választ adja, amit hallani szeretnénk?

Az emberek többségének ennyi idő kell, hogy kimondják az első

Egy friss felmérés szerint az emberek többsége, a 3947 válaszadó 22%-a három hónap után vall szerelmet a másiknak, míg 14% egészen fél évet vár vele. A válaszadók 13%-a már a párkapcsolat első hónapjában kimondta a szeretleket, míg 3% már az első héten sem bírt magával! Akadnak olyanok is, akik bevallották, még sosem mondták a másiknak a bűvös szót – ők a válaszolók 10%-át képezik.

Azt persze hozzá kell tenni, hogy a felmérésben részt vevők 18–25 év közti fiatalok voltak, szóval talán nem is olyan meglepő a dolog.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top