Életmód

Kávézó teraszáról lopták el a cuki máltai selyemkutyát – fotók

Gazdája mellől loptak el Budapesten egy fehér kiskutyát, amelyet a rendőrség bravúros módon, két nap alatt megtalált. A tolvajok ellen eljárás indult.

Két napja, hogy egy kávézó teraszáról eltűnt egy fehér színű máltai selyemkutya. A kutyus gazdasszonya épp kávézott barátnőjével, amikor észrevette hű társa hűlt helyét. Egyből felhívta a fiát, akivel tüstént a kutya keresésére indultak. Kisvártatva, nem messze a kávézótól két férfira és egy nőre lettek figyelmesek, akiknél meglátták a kutyát is.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A gazdik visszakérték volna az ebet, de a háromfős társaság nem akarta átadni a négylábút. A fiú ekkor több utcán keresztül követte a tolvajokat, akiket végül szem elől tévesztett, ekkor hívta a rendőrséget.

Az egyenruhások már a technikát hívták segítségül, és a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőket, akiknél péntek délután, egy XV. kerületi lakásban megtalálták a kiskutyát.

A rendőrség a feltárta, hogy a máltai selyemkutyát a  26 éves K. Alexanda, 17 éves öccse, valamint a nő élettársa, a 35 éves L. Zoltán Alajos lopta el, akik a kutyát a lopás utáni reggelen egy hamis adásvételi szerződéssel a kerületi állatorvosnál a saját nevükre íratták.

A kutyát a rendőrök nem tartották meg bizonyítékként, hanem megtalálása után egy órával már át is adták a boldog gazdinak.

A boldog egymásra találásról galériát is közölt a police.hu.

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top