Életmód

Késes masszázzsal oldják a stresszt az igazán merész arcok

Egy tajvani asszony állítólag már 30 éve kínálja "késes masszázsát", amely szerinte annyira kikapcsol és megnyugtat, mint semmi más.

Mostanság mind kétségbeesetten keressük a kikapcsolódásra, relaxálásra lehetőségeket adó módszereket és kezeléseket, de valószínűleg sose jutott volna eszünkbe, hogy attól érezzük majd jobban magunkat, ha éles késekkel ütögetik a testünket.

Késes masszázzsal oldják a stresszt az igazán merész arcok 

Pedig pontosan ezt állítja egy tajvani nő, aki állítólag már 30 éve foglalkozik a különleges “késes masszázzsal“. A kezelés állítólag egy 2500 éves kínai módszerből ered, és nagyon hatásosan segít felpezsdíteni a vérkeringésünket, illetve megszabadulni a negatív energiáktól.

Ugyanakkor egyáltalán nem tűnik bizalomgerjesztőnek, hogy az éles kések és a testünk között csak egy vékony anyagdarabka van:

Egy ilyen masszázs egyébként körülbelül 10.000 forintba kerül, de sajnos-nem sajnos egyelőre csak Ázsián belül próbálhatjuk ki.

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top