Életmód

3-as metró: Kivonták a forgalomból a felújított szerelvényeket

Már péntek délután kivonták a 3-as metró vonaláról az összes felújított szerelvényt, miután a Nemzeti Közlekedési Hatóság megtiltotta a fekete-fehér kocsik közlekedését.

Egy ideig nem találkozunk a 3-as metró vonalán a felújított szerelvényekkel, mert a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) péntek délután mind a hatot kivonta a forgalomból. A BKK a kieső szerelvényeket a régi metrókocsikkal pótolja, nincs szükség a menetrend módosítására.

Felújított 3-as metró – itt még forgalomban 

Az NKH poharában az utolsó csepp az volt, amikor péntek délelőtt az alagútban hibásodott meg az egyik felújított szerelvény, az ajtót az utasoknak kellett kifeszíteniük, hogy kijussanak a pályán veszteglő vonatból.

A BKK szerint csak átmeneti intézkedésről van szó, amely addig fog tartani, amíg az orosz mérnökök mindegyik szerelvényen szoftvert frissítenek, és garantálni tudják, hogy nem fog a csütörtöki vagy a pénteki esethez hasonló történni – írja az Index.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top