Életmód

Bizarr módon halt meg a fitneszkirálynő

Rebecca Burger neves fitneszikonnak számított Franciaországban, amíg egy banális baleset következtében életét nem vesztette.

Balesetet szenvedett otthonában a híres francia fitneszikon és modell, Rebecca Burger. A népes rajongótáborral rendelkező, 33 éves nő tejszínhabra vágyott, amikor a baleset megtörtént, és a tejszínhabos szifon Rebecca halálát okozta.

 

Natation ce matin mais sans Iron qui n’aime pas trop l’eau????(????@inna.trend) _______________________________________________
Les BCAA @womensbest sont à nouveau en stock et dispos en 4 parfums ! 15% de réduc aujourd’hui avec le code « hero15 »???? _______________________________________________ J’ai actuellement les BCAA goût fraise kiwi????Je prends une bonne dose avec de l’eau bien fraîche pendant l’effort, c’est juste trop bon???? _______________________________________________ Morning cardio on the go but without Iron who doesn’t like water???? (????@inna.trend) _______________________________________________ All @womensbest BCAAs flavors have been restocked????
15% Off today with the code « hero15 » for Memorial Day????

Rebecca Burger (@rebeccablikes) által megosztott bejegyzés,

A BBC szerint Rebecca Burger kezében felrobbant a tejszínhabos szifon, és a patron a fitneszmodell mellkasának ütődött, aki belehalt a sérülésbe.

Franciaországban ez nem számít ritka esetnek, egy bizonyos márka termékeiről mindenki tudja, hogy hajlamosak a robbanásra. Volt, aki a szemét vesztette el a robbanó szifonok miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top