Életmód

Arnikamed Dolo gél: az édesanyák társa lehet a mindennapokban

Édesanyának lenni vitathatatlanul a legcsodálatosabb dolog a világon, de fizikailag igencsak megterhelő feladat, az izomhúzódások, rándulások és véraláfutások pedig gyakorlatilag elkerülhetetlenek!
Arnikamed Dolo gél: az édesanyák társa lehet a mindennapokban

Íme, 5+1 probléma, melyekre az Arnikamed Dolo gél hatékony megoldást nyújt:

1. Az édesanyák alig várják, hogy a baba végre mászni, majd járni kezdjen. Ez azonban azt jelenti, hogy a gyerkőc minden ébren töltött pillanatában ügyelni kell rá, szaladni utána, elkapni és felkapni. Ilyen esetekben elkerülhetetlenek a véletlen balesetek, a kellemetlen véraláfutások.

2. Egy gyermek súlyának gyarapodása minden anyukát büszkeséggel tölt el, ám a kis lurkó akkor is azt szeretné, ha ölünkbe, nyakunkba kapnánk, amikor súlya ezt már nem engedi meg olyan könnyen. Az izomhúzódás pedig olyan hirtelen és erős fájdalommal jár, ami azonnali enyhítést kíván.

Arnikamed Dolo gél: az édesanyák társa lehet a mindennapokban

3. Az anyukák sohasem állhatnak meg, így a baba megszületésével az apróság is utazik az anyukával bevásárolni, a postára, az orvoshoz. A tömegközlekedési eszközökre azonban közel sem kis feladat fel- és letenni a babakocsit, ami állandó véraláfutásokhoz vezet.

4. A lakásban a kicsik által szanaszét hagyott játékok csatatérré képesek változtatni az amúgy rendezett családi otthont – állandó lehetőséget biztosítva ezzel egy kellemetlen bokarándulásra az óvatlan és kimerült édesanyának.

5. A terhesség alatt kialakuló izomfájdalmak a baba érkezése után sem enyhülnek: a csemete körüli teendők okozta láb- és derékfájás éveken át elkísérheti az anyukákat.

Arnikamed Dolo gél: az édesanyák társa lehet a mindennapokban

Ezek a problémák azonban hatékonyan orvosolhatóak az Arnikamed Dolo géllel, mely magában foglalja az árnika jótékony hatását. Az Arnikamed Dolo gél enyhíti a véraláfutások, rándulások és helyi izomfájdalmak okozta kellemetlen tüneteket, megkönnyítve ezzel a szervezet regenerálódását.

Minden édesanyának szüksége lehet az Arnikamed Dolo gél nyújtotta enyhülésre!

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top