Életmód

Arnikamed Dolo gél – természetes segítség

Az aktív életmód, a sport, a megszokottól eltérő fizikai megterhelés próbára teszi törékeny szervezetünket. Gyakran szerzünk kisebb-nagyobb sérüléseket, véraláfutásokat, vagy éppen izomhúzódások keserítik meg mindennapjainkat. Az Arnikamed Dolo gél segítséget jelent ilyen esetekben! Hagyományos növényi gyógyszer, melynek bizonyított a 30 éves gyógyászati felhasználása.

Kortól és nemtől függetlenül nap mint nap ki vagyunk téve a sport, fizikai munka vagy éppen egy rossz mozdulat okozta fájdalmas sérülések lehetőségének. Az Arnikamed Dolo gél véraláfutások, rándulások, helyi izomfájdalmak enyhítésére nyújt megoldást 12 éves kortól.

Arnikamed Dolo gél – természetes segítség

Hatékonyságát a benne rejlő árnikavirág-tinktúrának köszönheti.

Népgyógyászati alkalmazása

Az árnikát a népgyógyászatban kivételesen hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító, külsőleg fertőtlenítő, sebgyógyító hatása miatt vérömlenyek, csonttörések okozta ödémák, zúzódások, rándulások kezelésére használták, és reumatikus panaszokra is kiváló gyógyírnek tartották.

Arnikamed Dolo gél – természetes segítség

Az Arnikamed Dolo gél megoldást nyújt különböző eredetű, mozgás közben fellépő fájdalmak enyhítésére. Enyhíti a véraláfutások, rándulások és helyi izomfájdalmak okozta kellemetlen tüneteket. Naponta kétszer-háromszor vékony rétegben kend be az érintett területet az Arnikamed Dolo géllel. Az alkalmazás időtartama legfeljebb 2 hét lehet, ám amennyiben a készítmény alkalmazása mellett a tünetek 3-4 napnál hosszabb ideig fennállnak, fordulj kezelőorvosodhoz.

Keresd a gyógyszertárakban, orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN)!

 

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top