Életmód

Aktív nyár az Arnikamed Dolo géllel fájdalmak nélkül

Néha egy ártatlannak induló kocogás vagy éppen egy rossz mozdulat okozta fájdalom napokig pihenésre kényszerít minket. A nyári időszakban ezt még kevésbé engedhetjük meg magunknak. Ha aktív nyaralást tervezel, ne hagyd, hogy az izomfájdalom, egy véraláfutás vagy rándulások napokra a kanapéra parancsoljanak! Az Arnikamed Dolo gél tökéletes társ a mindennapokban az aktív életet élők számára!
Aktív nyár az Arnikamed Dolo géllel, fájdalmak nélkül

Az Arnikamed Dolo gél titka az árnikatinktúrában rejlik.

Az árnika népgyógyászati alkalmazása

Az árnika az egyik legnépszerűbb gyógynövény, ugyanis a népgyógyászatban számtalan, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása ismert. Az árnika – más néven angyalital, anyagyökér, kappanfű, máriafű vagy olaszútifű – a fészkesvirágzatúak családjába tartozik, és Európa magasabb hegyvidékeinek növénye. Ezt a ritka növényt a népgyógyászat elsősorban gyulladás- és fájdalomcsökkentő, továbbá sebgyógyító hatása miatt alkalmazta. Vérömlenyek, zúzódások és rándulások kezelésére is ajánlották, valamint a rovarcsípések okozta viszketések enyhítésére és reumatikus panaszokra.

Ne indulj el nélküle, ha tudod, hogy a megszokottól nagyobb fizikai megterhelésnek lesz kitéve a szervezeted, ha sportolni, kirándulni mész, vagy ha nyaralni indulsz! Az Arnikamed Dolo gél megoldást nyújt 12 éves kor felett az egész család számára a váratlanul fellépő izomfájdalom, véraláfutás vagy rándulások esetén!

Aktív nyár az Arnikamed Dolo géllel, fájdalmak nélkül

Te csak élvezd a mozgást, ha az Arnikamed Dolo gél veled van!

Gyógyszertárakban orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer (VN)!

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top