Életmód

11 jel, hogy olyan pasival randizol, aki nem neked való

Néha áltatjuk magunkat, és bár van egy halvány érzés belül, hogy nem jó úton haladunk a párkapcsolattal, mégsem szakítunk. Íme 11 olyan jel, ami elég jól megmutatja, hogy olyan emberrel találkoztál, aki nem igazán neked való.

1. Nehezen alszol el

Ha úgy általában jó alvó vagy, de mióta ebben a párkapcsolatban vagy, álmatlanul forgolódsz legtöbbször éjszaka, akkor ott van valami a háttérben. Az éjjeli csendben előtörnek azok a gondolatok, amiket sikeresen elnyomsz magadban a nappali rohanás közben.

2. Nem mondod ki, ha zavar valami a másikban

Azért nem szólsz inkább, mert nem bízol a másik reakciójában, csendben maradsz, és elfojtod magadban az elégedetlenségedet. Kifejezetten rosszul teszed, mert ezek a problémák nem tűnnek el attól, hogy nem beszélsz róluk, csak egyre inkább halmozódnak a lelkedben, míg végül felrobbansz. Ha úgy érzed, félsz nyitott és őszinte lenni a pároddal, az egy óriási jel arra, hogy nem a megfelelő emberrel vagy.

11 jel, hogy olyan pasival randizol, aki nem neked való

3. Nem jelzed, mit szeretnél a szexben

A legkiszolgáltatottabb helyzet, amikor nagy szükség van a bizalomra egy párkapcsolatban. Ki mással kellene nyíltan beszélned róla, mint a pároddal? Ha úgy érzed, képtelen vagy kommunikálni erről vele, akkor ott probléma van a köztetek lévő bizalommal.

4. Nem akarod a barátaid közelébe vinni a párodat

Inkább szeretnéd külön kezelni a párkapcsolatodat és a barátaidat. Lehet, hogy azért, mert félsz, hogy a barátaid észrevennék, amit magad előtt sem akarsz beismerni, és el akarod kerülni a kényelmetlen szembesítést.

5. Kifáradsz a társaságában

Úgy mész haza a randiról, hogy kimerült vagy, és úgy érzed, leszívták minden energiádat. Inkább tűnik kötelességnek a pároddal való találkozás, mint örömteli eseménynek.

6. Nem vagy csalódott, ha lemondja a randit

Sőt inkább megkönnyebbülsz, nagyobb örömmel maradsz otthon, és nézed meg a kedvenc sorozatodat huszadszorra, mint hogy vele legyél. Ebben az esetben biztos lehetsz benne, hogy nem ő lesz a királyfi számodra.

11 jel, hogy olyan pasival randizol, aki nem neked való

7. Azt veszed fel, ami neki tetszik, nem azt, ami neked

Nem igazán szereted a mélyen kivágott ruhát, sőt kényelmetlenül érzed magad benne, de felveszed, mert neki az tetszik. A stílusod nem azt tükrözi, amilyen vagy, hanem amilyennek a párod akar látni. Félreteszed a saját ízlésedet, hogy lenyűgözd őt, ám ezzel megtagadod saját magadat.

8. Mindig mentegeted magad előtt

Már szakértővé váltál abban, hogy mentségeket találj a viselkedésére. Pedig ez csak arra jó, hogy elhallgattasd a belső hangodat, ami azt súgja, lépj tovább, ne ragadj le mellette.

9. A hosszú távú céljaitok nem egyeznek

Nemcsak hogy nem egyeznek, de homlokegyenest mások. A hosszú távú párkapcsolat egyik alapja márpedig az is, hogy számíthatsz rá, hogy egy célért dolgoztok közösen. Ha a céljaitok drasztikusan különböznek, akkor nehéz lesz együtt élni.

10. Elhanyagolod a szenvedélyedet

A szerelem és párkapcsolat nem az élet értelme, fontos, hogy legyen saját hobbid, saját szenvedélyed, ami célt ad a mindennapokban. Ha ezeket elhajítod magadtól, mi marad neked?

11. Csak érzed, hogy valami nem stimmel

Soha ne hagyd figyelmen kívül a megérzéseidet, még akkor sem, ha semmi értelme nincs annak, amit súgnak. Lehet, hogy nem érted, miért érzed, hogy nem stimmel valami, nem tudod szavakba önteni, de akkor is érdemes hallgatni a megérzéseidre, mert általában igazuk van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top