Életmód

Így motivál a nyári edzésre Michelle Obama

Michelle Obamának nem kell first ladynek lennie ahhoz, hogy milliókat inspiráljon az egészséges életmódra.

 Michelle Obama a Fehér Házon kívül is tudja, hogyan mutasson példát és szolgáljon motivációval emberek milliói számára. A korábbi first lady a napokban megosztotta az Instagram népével, hogyan tartja magát egészségesen és fitten – a rutinjából pedig mind ihletet meríthetünk.

“A Fehér Házban gyakran tartottam edzős hétvégéket a közeli barátnőimnek. Nem számít, hogy mind más szinten vagyunk, ami az edzettséget illeti. Ezek a hétvégék arra emlékeztettek minket, hogy ahhoz, hogy másokon segíthessünk, először magunkról kell gondoskodnunk” – osztotta meg követőivel Mrs. Obama. Szerencsére ezek a hétvégék a fehér házas idők után sem értek véget: Michelle felelevenítette a hagyományt, és ismét közös edzéssel gyúr a nyárra barátnőivel – így nemcsak együtt lesznek egészségesek és fittek, de még a barátságukat is ápolják. Szerintünk szuper ötlet üres nyári hétvégékre!

 harper’s bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top