Életmód

Barbie végre sokszínűbb, mint valaha

Az új Ken babák különböző testalkattal, bőrtónussal és frizurával érkeznek, és annyira frissek, hogy még férfikontyos verzió is van!

Sokáig vádolták Barbie-t az egydimenziós szőke cicababa testképének közvetítésével, de az évek sorát rengeteget változott a játékgyáros Mattel brandje. Néhány éve elkezdtek megjelenni a különböző bőrtónusú, hajszínű, testalkatú Barbie babák, amelyek már a sokszínűséget, a sokféle szépséget ünneplik. Most végre Barbie állandó partnere, Ken is felzárkózott a lányokhoz, ugyanis kijöttek az új Ken figurák – összesen tizenötféle verzióban.

A 15 különböző Ken között a legnagyobb port a manbunos, azaz férfikontyos baba kavarta a neten – a Mattel szerint viszont ez 2017 meghatározó férfi szépségideálja, szóval ez van. Ken ráadásul különböző ruhákat és így különböző stílusokat is kapott, ami elég szuper, tekintve, hogy így a gyerekek végre válogathatnak a rengetegféle Barbie és Ken között (és nem csak a malibui koktélozós szőke Barbie meg a szafaris szőke Barbie között), és bár a babák még mindig karcsúak és csodaszépek, a választással talán kicsit könnyebben igazíthatják magukhoz őket a gyerekek.

  

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top