Életmód

Ekkor szexel sokat a magyar

Hiánypótló felmérés készült a magyarok nyaralási és szeretkezési szokásairól. Kiderült, hogy szeretünk nyaralás alatt szexelni, emellett aktív pihenésre vágyunk, és még mindig a Balaton a kedvenc helyünk.

Felmérést készített tagjai között a Lovebox.hu társkereső oldal, ahol a nyaralásról és a szexről kérdezték a felhasználókat. Kiderült, hogy a csajos nyaralás ma már nem divat, helyette aktív kikapcsolódásra és mindenekelőtt vízpartra vágyunk.

Felvállaljuk a testünket

Nem foglalkozunk a testünkkel nyaralás előtt, csupán minden harmadik megkérdezett válaszolta azt, hogy formába hozza testét a bikiniszezon előtt. Nem meglepő, hogy nyaralás alatt a férfiak nyitottabbak, de a nők is könnyebben kötnek új ismeretségeket.

Mint a nyulak

Ha nyaralásról van szó, akkor azt párosan képzeli el a magyar, esetleg barátokkal vagy családdal. A felmérés szerint a nyaraló párok döntő többsége többet szeretkezik a vakáció alatt, de tíz párból kettő ilyenkor is hajba kap.

Bepakolt bőrönd

A gavallér urak sem haltak ki végleg, mert bár a jellemző az, hogy a párok összedobják az utazás költségét, minden tizedik férfi maga állja párja költségeit is. Meglepő, de a nők közel harmada bepakolja párja bőröndjét is – és ami még meglepőbb, hogy a férfiak több mint tíz százaléka is így tesz.

Csak a vízpart

A bőröndök bepakolása után a többség vízpartra utazik, ami lehet a még mindig népszerű Balaton, de sokan járnak kirándulni, és választják az aktív pihenést. A válaszadók tíz százaléka megengedheti magának, hogy egzotikus helyekre – Bali, Thaiföld – látogasson el, ám roppant népszerűek a közeli úti célok is, mint Olaszország, Görögország vagy épp Horvátország.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top