Életmód

Cigit sodorhatott a Vésztőn megfulladt kisfiú anyja

Pár percre hagyta kétéves kisfiát egyedül az anya. Amikor visszajött a házból, már megtörtént a baj. Egy 17 hónapos kisfiú lelte halálát egy szennyvízaknában Vésztőn hétfő este.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, egy 17 hónapos kisfiú lelte halálát egy szennyvízaknában Vésztőn hétfő este. A Beol.hu-nak a család rokonai mesélték el az esetet, mert az anya nem kívánt nyilatkozni.

A rokonok szerint a család alig két hónapja költözött a József Attila utcába, az udvart és a kerítést pénz hiányában nem tudták még megjavíttatni. Így fordulhatott elő, hogy az udvaron játszó 17 hónapos Rikárdó a hiányos kerítésen átjutott a szomszéd telkére, ahol egy fedetlen szennyvízaknába esett.

Vésztőn, a József Attila utcában történt a tragédia

Nem tudni, hogy az anya miért hagyta magára kisfiát és a két kislányt, akikkel együtt játszott a kisfiú az udvaron. A rokonok arra tippelnek, talán cigarettasodrásból tért vissza az anya, amikor látta, hogy Rikárdó eltűnt.

Sokáig keresték a környéken, míg valakinek feltűnt egy kis kéz az emésztőgödörben, s már tudták, hogy nagy a baj. Hiába húzták ki egyből a kisfiút, és kezdték el újraéleszteni, nem jártak sikerrel, mint ahogy a kiérkező mentők sem.

A rendőrök órákon át helyszíneltek, majd gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást ismeretlen személy ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top