Életmód

Már egyetemen is tanulhatod, hogyan legyél közösségimédia-celeb

Mindig is arra vágytál, hogy az Instagram királynője legyél, és semmi nem tesz boldogabbá, mint még egy megosztás a Facebookon? Most már egyetemen is kitanulhatod, hogyan legyél te a következő Kim Kardashian!

A Sanghaj közelében található Yiwu Industrial and Commercial College (YWICC) óráin megtanulhatjuk, hogyan sminkeljük magunkat tökéletesre, miközben az online marketing vagy a fotózás alapjaival is képbe kerülünk. Mindezt azért, hogy mi legyünk a közösségi média következő sztárjai – a kínai egyetem ugyanis konkrétan erre képezi a speciális szakra járó diákokat.

Már egyetemen is tanulhaod, hogyan legyél közösségimédia-celeb

A szakon jelenleg 33-an tanulnak, főleg lányok. A hároméves képzés elvégzése után a diákok elvileg a modellkedéshez és a közösségi média kezeléséhez is kiválóan értenek majd, szóval minden eszköz a kezünkben lesz ahhoz, hogy ők legyenek a jövő facebookos és instagramos hangadói. 

Az iskola az ígérete szerint azt is megtanítja, hogyan csináljunk pénzt a netes hírnévből, szóval az itt végzettek valódi szakmát kapnak a kezükbe – legalábbis ők annak mondják.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top