Életmód

Azért fogyott le, hogy férje szeretőjének bizonyítson

Betsy Ayala közös gyerekük születése után jött rá, hogy férje megcsalja, ráadásul még a szerető sértegetéseit is el kellett viselnie. Most mindkettejüknek bizonyított!

Alapvetően annak a hívei vagyunk, hogy magunkért diétázzunk, ha szeretnénk jobb formába lendülni, ne azért, hogy másoknak megfeleljünk, de azért tegyük a szívünkre a kezünket, ki ne élvezné az elégtételt, mikor bombaformában jelenik meg a régi gúnyolódók előtt? Pláne, ha az a gúnyolódó a férje szeretője volt… 

Azért fogyott le, hogy férje szeretőjének bizonyítson

Pontosan ez történt Betsy Ayalával, aki néhány hónappal közös gyerekük születése után jött rá, hogy férje megcsalja őt. Ayala a férje mobilján látta meg az üzeneteket, amelyekben ráadásul a pár jóízűen gúnyolódott a terhesség alatt meghízott asszony súlyán.

Azért fogyott le, hogy férje szeretőjének bizonyítson

A 34 éves asszony teljesen maga alá került, de nem süppedt bele az önsajnálatba: inkább arra koncentrált, hogy a szakítás után formába lendüljön! Az asszonynak sikerült majdnem 50 kilótól megszabadulnia úgy, hogy teljesen lemondott a cukorról, és intenzív zumbaórákra kezdett járni.

Ayala azt mondja, egész életében azért imádkozott, hogy valami beindítsa ezeket a változásokat, amelyek egy boldogabb élethez vezethetnek, és bár nem egészen így képzelte el, most már hálás, hogy így történt.

 

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top