Életmód

Szuperhatékony otthoni edzés karra és derékra – videó

Nincs mese, beköszöntött a nyár, és ezzel együtt a bikiniszezon is, szóval Balogh Rita hozott nektek egy rendkívül hatékony edzést karra és derékra. Nézzétek meg videóját, és mozgásra fel!

Bő 8 perc alakformáló otthoni edzés karra és derékra, Balogh Ritával. Csináld rendszeresen a gyakorlatokat, és a mozgásba fektetett munka garantáltan megtérül. A tökéletes bikinialakhoz hozzátartozik a szálkás kar és a szép, nőies derék is. Rita segít, hogy elégedett legyél magaddal!

Balogh Rita: Kar-derék edzésvideó from Balogh Rita – FittAlak on Vimeo.

Balogh Rita fitneszedző, fitneszszakértő tanácsait hónapról hónapra követhetitek a NLCafén. Nemzetközi végzettségű testépítés–fitnesz sportedző. Többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött mára az egyik legismertebb új generációs női fitnesztréner. Különböző fitneszmagazinok szakértője. Szerepelt már fitneszmagazin címlapján, és kidolgozta saját életmódprogramját, melyet FittAlak névre keresztelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top