Életmód

Így eszik jégkrémet a világ legkeresettebb szupermodellje

Rendhagyó marketingfogást eszelt ki a Magnum arra, hogy népszerűsítse új termékét. A Magnum Dupla jégkrémet most a legkeresettebb szupermodell, Cara Delevingne reklámozza a Moschino divatház állatmintás kollekciójában.

Állatmintás rucikban pózol a világ legkeresettebb szupermodellje Cara Delevingne, miután igent mondott a Magnum felkérésre, és belebújt az extravagáns Moschino divatház ruháiba, amelyeket Jeremy Scott tervezett. A kampánynak az “Engedd szabadon a fenevadat” címet adták, és bevették a 70. születésnapját ünneplő cannes-i filmfesztivált is.

“Az élet apró élményeinek örömét szeretem ebben a filmben. Illetve mi más lehetne, mint fantasztikus, egy Jeremy Scott-tal a jégkrémekről készült film? Ínycsiklandó az elejétől a végéig” – mondta Cara a reklámfilmről, amelyben megelevenedek a fenevadak is.

Cara Delevingne Magnum Dupla jégkrémeket ropogtat a reklámfilmben, amelyek egy ideje már Magyarországon is kaphatók. Aki mer duplázni, az már Dupla Málna, Dupla Kókusz, Dupla Csokoládé, Dupla Karamell ízben is megteheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top