Életmód

Szoknyában és gumiszandálban nyerte meg az 50 km-es maratont

A mexikói asszony nem profi sportcuccokkal felszerelkezve, hanem hétköznapi szoknyában és gumiszandálban indult neki az 50 km-es maratonnak, amit aztán hihetetlen módon meg is nyert.

A legtöbben hosszas készülődés után, drága sportholmikkal és speciális energiaszeletekkel felszerelve vágnak neki egy maratonnak, de nem úgy a 22 éves María Lorena Ramírez, aki nagyjából úgy indult neki az 50 km-es futóversenynek, mintha épp csak véletlenül tévedt volna oda a sarki szupermarketből.

Szoknyában és gumiszandálban nyerte meg az 50 km-es maratont
Szoknyában és gumiszandálban nyerte meg az 50 km-es maratont

A nem mindennapi versenyen a nő 12 ország 500 másik versenyzője mellett indult a mexikói maratonon, és végül – sokak meglepetésére – elsőként ért célba! Ramírez egyébként juhászként dolgozik egy mexikói faluban, ahol már régóta híres futótehetségéről – a maratont egyébként 7 óra 3 perc alatt teljesítette. Győzelméért nem csak a dicsőséget, de a 320 dollár értékű pénznyereményt is hazavihette.

 

OddityCentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top