Életmód

10 fontos “első pillanat” egy nő életében a szüzesség elvesztésén túl

Persze, hogy fontos pillanat a szüzesség elvesztése, de vannak más, fontos első pillanatok. Te például emlékszel az első orgazmusodra vagy az első fizetésedre?

1. A szüzesség elvesztése és az első orgazmus valaki mással nem feltétlenül esik egybe. Szóval emlékszel arra a fontos pillanatra, amikor először élveztél el egy partnerrel?

2. Amikor megkaptad az első fizetésed, akármekkora összeg is volt az, de a tiéd, és te dolgoztál érte. Tudom, túl közhelyes, de én elmentem ruhákat venni.

3. Amikor ráálltál a mérlegre, és először voltál elégedett a súlyoddal, és nem kaptál frászt.

4. Amikor először sétáltál végig az utcán magassarkúban, és érezted, hogy de jó nőnek lenni.

5. Amikor először mertél nemet mondani és kiállni magadért, pedig előtte inkább kerülted a konfliktust.

6. Amikor először tartasz be egy fogadalmat, mondjuk, hogy lefutsz egy maratont, vagy egyszerűen annyit, hogy hetente kétszer elmész edzőterembe.

10 fontos

7. Amikor először mered megmondani a partnerednek, hogy mit szeretnél az ágyban.

8. Amikor először mész el nyaralni, vagy veszel meg valami nagyobb dolgot az első spórolt pénzedből.

9. Amikor először segítesz egy idegennek, akár egy néninek cipelni a szatyrát az utcán, vagy először adsz pénzt valakinek, aki rászorul.

10. Az első pillanat, amikor szakítanak veled, persze ha te szakítasz, az sem könnyű, de amikor először mondja azt valaki, hogy szevasz, ennyi volt, nem egyszerű.

  • Ha van még ötleted, írd meg nekünk kommentben!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top